OP DE EERSTE LIJN VAN HET STRAND PLAYA DE PALS

play video

Een complex van volledig uitgeruste appartementen in RESORT LA COSTA

Gelegen in het hart van de Costa Brava

Gelegen in het hart van de Costa Brava, tegenover één van de beste stranden van de omgeving, met rechtstreekse toegang tot golfbaan Golf de Pals en vlakbij het natuurgebied "Basses d'en Coll". Een idyllisch, toeristisch complex met diensten, waar u kunt genieten van de zee, de golfsport, watersporten en de natuur.


Apartaments Golf By La Costa Resort

COSTA BRAVA

De Costa Brava was één van de favoriete plaatsen van artiesten en schrijvers zoals Picasso, Dalí, Rossinyol en Josep Pla.

Apartaments Golf By La Costa Resort

STRAND

De stranden van de Costa Brava staan bekend om hun fijn zand en de intense kleur van het zeewater.

Geniet van het strand Playa de Pals, één van de meest ongerepte en uitgestrekte stranden dat bekend staat om zijn duinen en watersportfaciliteiten.

Apartaments Golf By La Costa Resort

GOLFBAAN GOLF DE PALS

Welkom in het golfparadijs

Appartementen Golf  bevindt zich op korte afstand van de golfbaan Golf de Pals, waar u kunt genieten van exclusieve prijsvoordelen en tee time. Het golfaanbod wordt aangevuld met 9 golfbanen op minder dan 1 uur rijden, waarmee het resort preferentiële green fee overeenkomsten heeft afgesloten. De banen van Empordà Golf en Golf d'Aro, en de circuits Stadium en Course van PGA Catalunya zijn zeker het vermelden waard.

Apartaments Golf By La Costa Resort

GASTRONOMIE

Empordà staat bekend om de traditionele marktkeuken.

Het rijstgerecht Arroz de Pals, de Visschotel van Begur, of het Gerecht met zee-egels van Palafrugell getuigen van een traditionele keuken die het product respecteert en aanvult met een selectie lokale wijnen van hoogwaardige kwaliteit.

Apartaments Golf By La Costa Resort

CULTUUR

Historische ruïnes, kunstmusea en klassieke en hedendaagse muziekfestivals

De Iberische ruïnes in Ullastret, de middeleeuwse gebouwen in Peratallada en Pals, het Dalí museum in Figueres, en de muziekfestivals in Cap Roig, Peralada en Torroella de Montgrí vullen het aanbod aan en zorgen voor een ruime waaier aan culturele activiteiten.

Apartaments Golf By La Costa Resort

LANDSCHAP EN OMGEVING

Het resort bevindt zich vlakbij het Natuurpark van de Montgrí, de Medes eilanden en de moerassen van de Baix Ter.

Het complex Appartementen Beach & Golf Resort is ideaal voor een familievakantie. Het is omgeven door de golfbaan Golf de Pals en het natuurgebied “Basses d'en Coll” zodat u er kunt genieten van een landschap dat zijn unieke karakter jarenlang heeft behouden.


WhatsApp